Johan is niet blij met Madilia haar nieuwe werkwijze rondom de boodschappen

Johan is niet blij met Madilia haar nieuwe werkwijze rondom de boodschappen

De taak van de boodschappen hebben Linda en Madilia een tijd geleden op zich genomen. Normaal loopt Madilia de loods rond om aan elke bewoner te vragen welke boodschappen ze willen bestellen. Maar Madilia vindt het wel genoeg geweest, ze heeft geen zin meer om elke keer achter iedereen aan te lopen en gesprekken te verstoren om naar de boodschappen te vragen. Daarom heeft ze een nieuw systeem. Op maandag, woensdag en vrijdag moeten de bewoners zelf een boodschappenlijstje inleveren voor zes uur ’s avonds bij haar. Afgelopen avond loopt ze haar laatste rondje, dit keer om aan alle bewoners te vertellen over het nieuwe systeem. Iedereen gaat erin mee, behalve Johan. Hij is het er niet mee eens. Ik vind dat je wel een rondje moet lopen, dat is jouw taak zegt hij opstandig tegen Madilia. Madilia legt uit waarom ze het niet meer wil doen en dat het nieuwe systeem makkelijker is. Het takengeld is geschrapt en gelijk verander je het gaat Johan verder. Madilia gaat er niet meer op in en uiteindelijk lijkt het erop dat Johan het nieuwe systeem accepteert.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *