Johan vindt een splitsing van de bv niet bij Utopia passen

Johan vindt een splitsing van de bv niet bij Utopia passen

Ook Johan voelt zich niet helemaal fijn bij de scheiding van de groep. Afgelopen avond sprak hij hier met Beau over in haar caravan.

Ik word een beetje moe van het gejengel begint Johan het gesprek. Ik vind het maar niets. En legt het verder uit door middel van een metafoor, waarbij hij de bv vergelijkt met een motor. Alleen als de motor compleet is, kan de bv optimaal benut worden. Nu blijft de motor maar worden bepaalde dingen eraf gehaald, door middel van de scheiding. Beau antwoordt dat er geen onderdelen weggehaald worden. Maar volgens Johan is dit niet waar en hij is ervan overtuigd dat er uiteindelijk twee kampen zullen zijn. Twee kampen creëren is niet de ultieme samenleving benadrukt hij. Toch kan het hem verder weinig schelen, hij heeft al besloten dat hij zich bij geen een kamp zal aansluiten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *