Beau heeft besloten een deel van de bar te betalen uit zijn gereedschap geld

Beau heeft besloten een deel van de bar te betalen uit zijn gereedschap geld

Een tijd geleden heeft Beau het geldbedrag wat Bas met zijn vertrek aan de bv had geschonken verdeeld. Hierbij heeft ze ook een deel voor gereedschap voor Johan opzij gelegd. Maar nu Johan een nieuwe bar heeft gebouwd, besluit Beau de kosten hiervan uit het potje van het gereedschap te halen. Als Beau even later met Johan in haar caravan zit, begint ze hierover. Ze laat weten dat ze niet wil dat hij in het rood komt te staan en daarom heeft besloten dat de kosten van de bar uit het gereedschapspotje te halen. Iets waar Johan het totaal niet mee eens is. Prima, dan ga ik gewoon huur vragen voor de mooiheid van de bar laat hij weten. Het is niet eens voor mezelf, het is verrijking. Ik vind dat de bv het moet betalen gaat hij verder. Beau benadrukt dat dit niet de gang van zaken is, ook omdat er nooit met de hele groep is besloten om de bar te vernieuwen. Maar Johan valt niet te overtuigen, hij raakt alleen maar geïrriteerder. Vanaf nu verhuur ik mezelf aan de bv. Als mensen van mijn diensten gebruik willen maken, moeten mensen mij gewoon betalen raast Johan door.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bep at 11:25

    Ha ha die Johan je heb nog gelijk ook .
    Als je toch moet betalen ja toch
    Maar dit is echt iets voor jou
    Ga zo door je doet het goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *