De spanningen tussen René en José zijn verdwenen

De spanningen tussen René en José zijn verdwenen

Sinds José in Utopia kwam wonen had ze een goede klik met René. De laatste tijd is er veel gebeurd en hebben de twee al meerdere ruzies gehad, voornamelijk over de boekhouding. De twee slapen dan ook niet meer samen. José heeft afgelopen avond besloten dat er genoeg spanning tussen de twee is en besluit met hem te gaan praten. Ik slaap hier niet, omdat het me hoog zat en het werd me te persoonlijk begint ze tegen hem. De twee praten over hun ruzie en René merkt op dat ze zich voortaan eerder moeten terugtrekken, voordat de situatie escaleert. Al snel komen de tranen bij José.  Sommige dingen moet je niet op mij af reageren, want dat heb je echt wel gedaan de laatste tijd snikt ze. Op zijn beurt reageert René dat hij bij een aantal opmerkingen van José tegen hem ook moest slikken. Het gesprek verloopt rustig en het lijkt erop dat de twee weer door een deur kunnen. Ze praten nog lang door over alle dingen die op dit moment in Utopia spelen. Na het lange gesprek geven de twee elkaar een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *