Cemal is een snackhandel begonnen

Cemal is een snackhandel begonnen

Net als drank van de bv, zijn frituur snacks van de Luifel ook altijd een populair goed bij de bewoners. Toch bestelt niemand een eigen doos snacks, behalve Cemal. Afgelopen avond liep hij naar de boodschappen verantwoordelijken Linda en Madilia toe. Ik wil graag een doos frikandellen bestellen zegt hij met een lach op zijn gezicht. Cemal is namelijk een snackhandel onder de bewoners begonnen. Linda waarschuwt hem en wijst hem erop dat veel bewoners hun financiën niet goed bijhouden en een aantal ook zullen bestellen zonder dat ze genoeg zakgeld hebben. Maar dit ziet Cemal niet echt als een probleem. Het is juist mooi, als ze in de schulden staan bij mij betekent het dat het gelijk van hun boodschappengeld wordt afgehaald voegt hij eraan toe. Gaan mensen in de min staan om bij hem te snacken reageert Linda hoofdschuddend tegen Madilia. De twee kunnen wel lachen om het nieuwe zakenplan van Cemal. Zal zijn handel een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 12:45

    Bepaalde personen zoals Jacco zullen zeker snacks bestellen ook als ze er geen geld voor hebben, dus dat betekent minder boodschappen geld, en weer niet genoeg geld voor hun normale, gezondere eten! Wederom eigen verantwoording. Kunnen ze dat nu wél aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *