Cemal probeert Romy positief te overtuigen van de splitsing

Cemal probeert Romy positief te overtuigen van de splitsing

Romy komt maar niet over het feit heen dat de bv in tweeën wordt gesplitst. In haar ogen gaat dit twee kampen opleveren in Utopia en hoeveel bewoners ook zeggen dat dat niet zo is, ze kan het idee niet loslaten. Afgelopen avond bespreekt ze dit nogmaals met Cemal. Hij denkt dat de tijd is aangebroken om te gaan denken in oplossingen en niet in problemen. Weet je wat een oplossing is? Om je eigen financiën bij te gaan houden gaat hij verder. Romy antwoordt  dat ze daar geen zin in heeft. Cemal probeert vervolgens de andere kant van de splitsing te belichten maar het gaat er bij Romy gewoon niet in. Ik zit niet in Utopia om met twee groepen te zitten benadrukt ze. Cemal herinnert Romy eraan dat ze wel meedeed met de eerdere splitsing tussen de ondernemers en de minimalisten. Maar Romy heeft daar geen zin in. Waarom zou ik dan doorgaan met deze poppenkast vraagt ze zich hardop af. Wat Cemal ook zegt, Romy blijft bij haar punt. Het zal nog even duren voor ze de hele situatie kan accepteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 12:43

    Romy heeft geen zin om haar eigen financiën bij te houden!?!?!
    Dat zal ze toch ook in haar leven buiten de poort moeten doen!! Niet onverantwoordelijk leven maar verantwoording voelen en nemen voor je eigen inkomen en uitgaven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *