José slaapt weer bij René in het atelier

José slaapt weer bij René in het atelier

Afgelopen avond hebben José en René het weer goedgemaakt met elkaar. De twee kunnen weer door één deur en daarom heeft José ook besloten om weer bij René in het atelier te slapen. Met Romy praat ze over deze keuze. Romy vraagt zich namelijk af waar José definitief gaat slapen. José antwoordt dat ze in het weekend bij René zal gaan slapen, aangezien er B&B-gasten komen. Hoe het verder gaat moet ze maar nog aanzien. Het is natuurlijk maar de vraag hoe lang het goed gaat tussen hen. Het liefst zal ze wel in haar eentje slapen uiteindelijk. Dit was echt niet fijn hoor, als je je rot voelt en je kan je niet terugtrekken legt ze verder aan Romy uit. Dit begrijpt Romy helemaal. Ik zou dat risico ook niet meer nemen benadrukt ze instemmend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *