Madilia, Demi en Fay bespreken het geflirt tussen Johan en Beau

Madilia, Demi en Fay bespreken het geflirt tussen Johan en Beau

Madilia vertelt tegen Demi en Fay dat ze afgelopen avond heeft gezien dat Beau bij Johan op schoot zat en dat Johan bijna met zijn hoofd tussen haar borsten zat. Dat kan toch niet reageert Demi wat verschrikt. Madilia vertelt verder dat ze het een enorme afknapper vindt. Hij flirt echt met iedereen. Het is een kind in een volwassen lichaam benadrukt ze. Als het bij mij niet lukt zoekt hij het bij Bil. Lukt het bij Bil niet zoekt hij het dus bij Beau gaat ze verder. Hij heeft de instelling van pakken wat je pakken kan en dat begrijp ik absoluut niet voegt ze eraan toe. Ook Demi en Fay snappen niet dat hij zich zo gedraagt. Ze begrijpen ook niet dat Beau erin mee gaat. Alleen mijn vriend zou zo dicht bij mijn borsten mogen zijn laat Demi weten. Ze zat gisteren ook al bij Senna gaat Fay verder. De drie vrouwen zijn het erover eens dat ze het gedrag van Johan niet vinden kunnen en dat ze het raar vinden dat Beau eraan meedoet. Voor Madilia betekent het dat ze absoluut geen interesse meer in hem heeft. Het is afknapper na afknapper na afknapper lacht ze. En ik ben stiekem ook bij dat Billy hem niet meer ziet zitten besluit ze. Wanneer Beau langsloopt lachen de drie lief naar haar. Flirty Beau zegt Fay nog wanneer Beau voorbij is en haar niet meer kan horen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Bep at 17:47

    Trouwens wat zeuren demi en fay nou.
    Ik heb een filmpje van fay en chip gezien .was wel effe werken zeg.
    Dus kijk eerst naar jezelf toch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *