Romy voelt zich gepasseerd en legt aan Beau uit waarom

Romy voelt zich gepasseerd en legt aan Beau uit waarom

Dat de splitsing van Utopia bv Romy zwaar viel, is na afgelopen avond wel duidelijk. Degene die veel met Romy omgaan zijn hier een beetje van geschrokken. Daarom praat Beau vandaag met Romy. Ik voel me gepasseerd begint Romy. Ik ben niet benaderd en er is niet aan mij gedacht legt ze verder uit. Dit weerlegt Beau gelijk. En laat weten dat er wel aan haar is gedacht en iedereen uit het groepje van Chipp juist bezig was wat er met Romy ging gebeuren. Maar dit stelt Romy toch niet gerust. Het feit blijft dat zij in de groep zit, waar het groepje van Chipp niet haar geld aan toe vertrouwd. Daarom heeft ze samen met Cemal besloten om bij hun groep ook het financieel op orde te krijgen, zonder plotselinge bestellingen en andere fouten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *