Klopt de financiering van Billy haar nieuwe neus wel?

Klopt de financiering van Billy haar nieuwe neus wel?

Baldr is sinds een paar dagen mede verantwoordelijk voor de financiën. Hij is druk bezig overal van op de hoogte te raken en in zijn zoektocht stuit hij op de financiering van Billy heer nieuwe neus. De operatie is volgens Billy destijds betaald van het geld uit haar neus pot, Jessie zijn zakgeld en het geld dat ze kreeg voor de zitzakken. Echter wil Baldr op zwart wit hebben hoeveel geld er waar vandaan is gekomen en vraagt Billy om uitleg. Hij krijgt echter geen duidelijk antwoord en gaat daarna naar Linda om er met haar over te praten. Ik heb gewoon van alles bewijs nodig zegt hij tegen haar. In mijn berekeningen kan ik een bedrag van 3000 euro terugbrengen vervolgd hij. Dus zou kunnen kloppen benadrukt hij verder. Linda weet op haar beurt te vertellen dat René ooit heeft verteld dat hij andere uitgaven heeft gedaan vanuit het neus potje. In dit potje zou volgens Linda dus minder geld zitten dan gedacht en zo zou het totaalbedrag van 3000 euro niet kunnen kloppen. Bovendien ontbreekt volgens haar een deel van het geld van de zitzakken. Ze gooit een rookgordijn op en zegt dat het geld nog moet komen voegt ze eraan toe. De twee praten even verder maar lijken er niet uit te komen. We moeten er wel echt achteraan vindt Linda. Baldr is het met haar eens. Als dit niet klopt is het geen schadepostje van een paar honderd euro maar van veel meer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *