Madilia en Romy brainstormen over de invulling van “hun groep”

Madilia en Romy brainstormen over de invulling van “hun groep”

Zoals Romy eerder al aan Beau liet weten wil Romy ervoor zorgen dat haar groep ook alles financieel op orde krijgt. Daarom gaat ze deze middag met Madilia in haar caravan zitten. De twee praten over de twee kampen en Romy legt uit hoe ze zich erover voelt. Je moet juist blij zijn dat je in onze groep zit reageert Madilia. En laat weten dat ze ervoor wil zorgen dat hun groep gaat knallen, zodat ze het tegendeel bewijzen. Want dan staat Chipp voor lul voegt ze eraan toe. Aan de andere kant merkt Madilia op dat Romy zich er niet te druk om moet maken. Het is maar een experiment, als het niet lukt, dan lukt het niet benadrukt ze wijs. Hoewel Romy nog moet wennen aan de splitsing, beginnen de twee toch enthousiast te sparren over manieren om de bv van hun groep gezond te krijgen. Van alles komt ter sprake, zo denken de twee na over een regeling, eigen producten en afspraken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *