Waar zijn de bewoners deze middag van 9 november mee bezig?

Waar zijn de bewoners deze middag van 9 november mee bezig?

Wat gebeurd er nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting gemaakt van de wat kleinere gebeurtenissen zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Cemal is druk bezig met zijn haar en als Jacco de badkamer in komt lopen, begint hij over zijn kapsel. Beiden zijn in de veronderstelling dat kappers altijd beter je haar kunnen stylen dan jezelf kan. Ze kammen het en dan valt het precies goed. Een dag later zit het alweer anders, zucht Jacco. Cemal kan zich helemaal hierin vinden.  Eigenlijk zou je een privé-kapper moeten hebben merkt hij stellig op.

Demi en Fay praten met José over haar verzoening met René en haar slaapplek. José laat hen weten dat ze er nog over na aan het denken is waar ze zal moeten slapen. Ik denk dat René en ik sowieso ons eigen hokje moeten krijgen laat José aan de twee weten. Hier is Fay het wel mee eens, ze wil niet dat José nog een keer ruzie met René krijgt en dan weer in dezelfde situatie terecht komt. Baldr is ondertussen in de bistro bezig met muziek en zingen. De foute avond komt eraan en hij zal ook moeten optreden. Daarom oefent hij verschillende nummers. Niet alle nummers zijn even makkelijk en hij is duidelijk nog zoekende naar welke liedjes hij graag wil zingen bij zijn optreden.

Jacco en Cemal zijn verderop buiten ook bezig met muziek. Cemal is namelijk op het idee gekomen om een kerstnummer te schrijven. Hij stapt gelijk naar Jacco toe en hij vraagt of hij wil helpen om een songtekst te schrijven. Jacco reageert enthousiast en stemt in met het plan. Ook Johan moet bij het plan betrokken worden, want de DJ kan natuurlijk een leuke beat voor het nummer maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *