Chipp ergert zich groen en geel aan mede bewoner Romy

Chipp ergert zich groen en geel aan mede bewoner Romy

Romy heeft er geen geheim van gemaakt dat ze het niet eens is met de splitsing. Vandaag heeft ze er ook gesprekken over gehad met Beau en met Madilia. Chipp wordt er op zijn beurt helemaal gek van. Met Demi en Fay bespreekt hij zijn irritatie. Hetgeen wat zij dus niet wil, dat creëert ze dus non-stop laat hij zuchtend weten. Doelend op het ontstaan van twee kampen in de groep. Demi en Fay begrijpen wat Chipp bedoelt. Ik weet ook niet hoe ik ermee om moet gaan laat Demi weten. Barst vanavond nog de bom?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joes at 00:00

    romy blijft maar zeuren en janken, maar toen de groep gesplitst werd in minimalisten en ondernemers deed ze ook niet zo moeilijk. toen waren ze zelfs zo achterlijk om een eed af te leggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *