René is blij met Baldr die de boekhouding doet

René is blij met Baldr die de boekhouding doet

Baldr en René komen elkaar tegen in de bistro en al snel gaat het over de financiën. Even tussen jou en mij, ik vind het top dat jij het nu doet. Je pakt lekker door. Ik geef eerlijk toe, de laatste vier weken vloog het allemaal uit m’n systeem begint René. Baldr begrijpt waar René vandaan komt en snapt dat hij in de loop der tijd schoon genoeg kreeg van alle rompslomp. Alles werd op een gegeven moment in een negatieve context geplaatst. Dat moet je echt niet hebben aldus Baldr. René vraagt ook wat zijn kijk is op de verslechterde financiële situatie van de bewoners in de afgelopen maanden. Wat volgt is een duidelijk en sterk verhaal waar René zich goed in kan vinden. Hij heeft altijd moeite gehad om de financiële problemen in als het ware Jip en Janneke taal aan zijn mede bewoners uit te leggen en spreekt zijn bewondering uit dat Baldr dit wel kan. René is blij dat er nu iemand op de financiën zit die duidelijkheid kan verschaffen aan alle bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *