Romy komt maar niet over de splitsing van Utopia bv heen

Romy komt maar niet over de splitsing van Utopia bv heen

Romy heeft het nog altijd extreem zwaar met de splitsing van de bv in twee groepen. Volgens haar gaat het voor een verdelig zorgen onder de bewoners en daar heeft ze absoluut geen zin in. De situatie zorgt er zelfs voor dat Romy zich compleet afzondert van de groep en huilend in haar bed ligt. Billy komt kijken hoe het gaat. Wanneer Billy doorheeft dat Romy in tranen is, gaat ze direct naast haar liggen. Je bent gewoon gekwetst door hoe het allemaal is gelopen zegt ze. Volgens haar is Romy vooral verdrietig om de groep waar ze nu in zit. Zelf geeft ze aan dat het haar pijn doet dat Demi, Fay, Billy en Beau niet naar haar toe is gekomen om te vragen of ze bij hun wilde. Hoe Billy de splitsing ook uitlegt, Romy blijft er simpelweg moeite mee hebben. En gezien haar gemoedstoestand de afgelopen dagen zal dat ook nog wel even duren.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *