Billy en Romy weten zeker dat José gevoelens vokr René heeft

Billy en Romy weten zeker dat José gevoelens vokr René heeft

Romy en José hebben vandaag een gesprek gehad over José haar verzoening met René en of ze weer terug bij René in het atelier gaat. Na het emotionele gesprek met Billy vertelt Romy hierover. Het verbaast Romy dat José na al die ruzies weer René terug wil als kamergenoot. Volgens mij is ze hartstikke gek op René reageert Billy. Romy denkt dit op haar beurt ook en heeft zelfs het gevoel dat José verliefd op hem is. Billy is het hier helemaal mee eens. Ze reageert als een verliefd iemand benadrukt ze. Hebben Billy en Romy gelijk?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *