Linda denkt erover zich niet aan te sluiten bij Chipp zijn groep

Linda denkt erover zich niet aan te sluiten bij Chipp zijn groep

Chipp heeft Linda bij zijn groep gevraagd, naar eigen zeggen omdat hij vindt dat zij allebei hetzelfde denken over het zakelijke deel van Utopia. Linda zelf denkt dat de reden vooral is om de financiën te regelen. Hier heeft ze echter geen zin in en denkt erover zich niet aan te sluiten bij Chipp zijn groep. Hij heeft geen concrete plannen en ik heb geen zin om op te draven alleen voor de financiën laat ze aan Madilia weten. Daarom heeft hij jou ook gekozen, omdat hij weet dat jij het goed kan antwoordt Madilia resoluut. Daar is Linda het helemaal mee eens en is benieuwd of hij en de tweeling capabel genoeg zijn om de financiën op zich te nemen. Ze doen wel de hele dag zo druk maar ze shoppen ook echt veel hoor achter de pc zegt Linda zacht tegen haar. Madilia is het hiermee eens en zegt dat ze vandaag de hele dag een video bewerkt hebben. Iets waar ik twee of drie uurtjes mee bezig ben reageert Madilia hoofdschuddend.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *