José en René bespreken Demi’s ongemakkelijke gevoel

José en René bespreken Demi’s ongemakkelijke gevoel

Demi heeft tegen José verteld dat ze zich ongemakkelijk voelt bij hoe René zich tegenover haar gedraagt. José heeft toen aangeboden met René te gaan praten en dat besluit ze dan ook te doen. Je hebt haar prinses of tijgertje genoemd en dat vindt ze niet leuk begint ze het gesprek. Ze denkt dat je verliefd op haar bent voegt ze eraan toe. Oh nee antwoordt René direct. Ik had inderdaad gevoelens maar die heb ik niet meer benadrukt hij.  Ik ben er echt klaar mee laat hij verder nog weten. Ze kan wel op alle slakken zout gaan leggen. José vertelt daarna dat ook Fay zich ongemakkelijk voelde toen ze een, volgens haar, naakte René tegenkwam in de badkamer. René reageert verontwaardigd en zegt dat dat niet waar is. Het wordt steeds groter gemaakt door ze. Het is echt niet meer leuk vervolgd hij. Ik kan niks zeggen of doen of het is meteen verkeerd. De twee praten nog even verder en volgens René houden Demi en Fay de situatie zelf in stand.  Alsof ze mij in een kwaad daglicht willen zetten. Ik kan niks meer goed doen benadrukt hij. Volgens José is het ook voor een groot deel “interessantdoenerij” van de tweeling. Als jij namelijk echt verliefd zou zijn op Demi dan had ze dat wel door zegt ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 15:48

    Wat dat betreft is de tweeling nog ”echt jong” en onervaren en maken een groot punt van alles wat met seks of lichamelijkheid te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *