Baldr en Chipp bespreken de financiën rondom Billy haar neus

Baldr en Chipp bespreken de financiën rondom Billy haar neus

Gisteren heeft Baldr met Linda gesproken over de financiën rondom Billy haar neuscorrectie. Baldr probeert deze op een rijtje te krijgen maar dat lukt nog niet echt. Afgelopen avond gaat hij met Chipp verhaal halen bij Billy. Billy legt uit dat ze met het sparen voor haar neus geen rekening heeft gehouden met het feit dat ze ook BTW moest betalen over de operatie. Hierom is er een deel nog niet afbetaald. Ze laat de twee haar agenda zien waarin ze toen der tijd precies heeft bijgehouden hoe ze haar neus bekostigd heeft. Chipp komt tot de conclusie dat het ergens in de boekhouding niet helemaal goed is gegaan. Eerlijk gezegd is dat niet aan mij reageert Billy. Dat zijn Chipp en Baldr met haar eens. Volgens hen heeft Billy het geld, op de extra BTW na, netjes bij elkaar gespaard maar is het vervolgens in de boekhouding ergens fout gegaan. Hoe gaat dit opgelost worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Bep at 09:43

  Tja dan zal dat een fout van René zijn toch.
  Tis toch een makkelijke naam René of niet
  Bij een fout heeft hij het gedaan.
  En mevrouwtje Billy blijft weer overal van vrij .
  Ja ja gazo maar effe door toch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *