Romy heeft een nieuwe idee voor Utopia bv en vertelt het aan Cemal

Romy heeft een nieuwe idee voor Utopia bv en vertelt het aan Cemal

Sinds Chipp zijn plan heeft geïntroduceerd om Utopia op zakelijk vlak te splitsen is Romy niet in haar hum. Daarom wil Romy met Billy een plan uitwerken waarin dezelfde werkwijze als Chipp wordt aangehouden maar dan met de hele groep. Romy heeft een splitsing eerder meegemaakt en dat wil ze nooit meer meemaken. Dit is niet mijn Utopia, mijn Utopia is een groep legt Romy uit. Ze wil een goed plan maken met Billy en hoopt dat heel de groep hier enthousiast van wordt. Cemal laat weten dat hij het plan ziet zitten en haar graag wil helpen waar nodig. In het kort legt Romy vervolgens uit wat haar plan is en hoe ze deze doelen wil bewerkstelligen. Cemal snapt wat de bedoeling is én is blij dat zij de groep één kant op wil krijgen. Het is gevaarlijk om alleen op zakelijk vlak te kijken, dan mis je wat er op emotioneel vlak kan gebeuren. Dan krijg je een kut sfeer én gaat het zakelijk ook niet goed legt Romy nogmaals uit. Cemal is het hiermee eens en geeft gaar een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *