Romy legt Demi en Fay uit hoe zij denkt over de splitsing van de bv

Romy legt Demi en Fay uit hoe zij denkt over de splitsing van de bv

Romy vraagt afgelopen avond aan Fay en Demi of ze mee naar haar caravan willen om daar uit te leggen waarom ze zich zo rot voelt. Ik was best gekwetst en voelde me gepasseerd dat ik niet door jullie benaderd ben omdat ik dacht dat jullie dit wel zouden doen laat ze weten. Fay zegt tegen Romy dat ze daarvoor echt bij Chipp moet zijn. Ik wil dit niet per se op hem afschuiven maar hij heeft alles geregeld voor het plan. Chipp heeft gezegd, ik heb dit plan en ik ga deze mensen benaderen legt ze verder uit. Als wij zeiden die mensen hebben we er liever niet bij, vertelde hij ons dat we pech hadden voegt Demi eraan toe. Romy laat op haar beurt weten dat een splitsing of scheiding van wat dan ook, zorgt voor hele nare herinneringen bij haar die ze niet zomaar kan uitschakelen. Ik zie liever dat de hele groep samenwerkt voor een beter resultaat van de bv. En vindt het vooral belangrijk dat ik zelf een stem heb in wie mijn financiën doet en met wie ik samenwerk. Ik wil niet aan mijn eigen gevoel voorbijgaan en daarom laat ik mijn stem horen legt ze uit aan de tweeling.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *