Chipp wil opnieuw een kookwedstrijd organiseren

Chipp wil opnieuw een kookwedstrijd organiseren

Chipp vraagt afgelopen avond aan Billy of ze een momentje voor hem heeft voor een gesprek. De twee lopen naar buiten en hij begint te vertellen. Ik wil iets voorstellen, omdat het eten van je van vanavond niet te vreten was begint hij met een grijns. Billy vraagt quasi gechoqueerd of Chipp het echt niet lekker vond. Chipp bevestigd dit maar wil duidelijk verder met zijn verhaal. Wat dacht je van een kookwedstrijd 2.0? gaat hij verder. Billy reageert enthousiast en laat weten het een geweldig plan te vinden. Gaan we dit echt doen vraagt ze met een glimlach van oor tot oor. Chipp knikt en stelt voor om er een kerst thema aan te hangen. Zijn plan is om de kookwedstrijd binnen te organiseren omdat het buiten veel te koud is. De twee besluiten het nog even stil te houden en het plan eerst goed uit te werken voor ze het aan de groep vertellen. De twee teamcaptains geven elkaar een hand en gaan er snel mee aan de slag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *