Chipp en Beau overleggen of het splitsen van Utopia bv wel een goed plan is

Chipp en Beau overleggen of het splitsen van Utopia bv wel een goed plan is

Nadat Chipp Billy apart heeft genomen om een kookwedstrijd 2.0 voor te stellen. Neemt hij nu Beau mee naar buiten om te praten over de splitsing van Utopia bv. Chipp zit met de vraag of het splitsen van de bv nog steeds de beste keuze is. Hij weet het allemaal niet zo zeker meer aangezien hij gehoord heeft dat Billy geen zakgeld meer heeft en zelfs in de min staat. Is het dan verstandig om haar bij onze groep te betrekken vraagt hij zichzelf hardop af. Het is misschien niet zo verstandig vervolgd hij maar het is ook slap als ik er niet mee doorga. Beau is het eens met die keuze en laat weten dat ze er voorstander van is dat iedereen zijn zakgeld krijgt en iedereen zijn geld in eigen beheer heeft. De twee komen toch tot de conclusie om verder te gaan met het plan. Ik ga morgen aan iedereen vragen of ze mee willen doen. In beide gevallen is er geen weg meer terug. Ja is ja en nee is nee sluit Chipp af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *