Beau verwacht dat Johan veel stemmen gaat krijgen

Beau verwacht dat Johan veel stemmen gaat krijgen

De afgelopen dagen is Johan al vaak het onderwerp van gesprek geweest in Utopia. Ook op deze nieuwe dag is dat niet anders. Madilia en Beau zitten samen op de vide als Johan weer ter sprake komt. De twee bespreken Johan zijn feest en de manier waarop hij dit heeft aangepakt. Ondanks dat ze het feest helemaal zien zitten, vinden ze wel dat hij meer had mogen overleggen. Hij zal hierdoor wel stemmen gaan krijgen volgende week denkt Beau.

Niet veel later komt ook Johan zijn flirterige gedrag ter sprake. Beide dames hebben een goede band met Johan maar merken wel dat hij soms iets te enthousiast is. Madilia merkt op haar beurt ook dat er juist wat meer afstand tussen haar en Johan begint te komen en vindt dat eigenlijk niet zo erg. De relatie tussen Beau en Johan wordt ook nog even besproken. Nadat de twee op date zijn geweest is Johan veel in Beau haar buurt te vinden. Hij is erg knuffelig laat Beau weten. Maar dat is hij ook met zijn beste vriendinnen, dus ik denk niet dat daar voor hem iets achter zit voegt ze eraan toe. Ik denk juist dat wij er te veel achter zoeken benadrukt ze. Daar kan Madilia zich wel in vinden. Iedereen is wat dat betreft heel anders en wij vrouwen kunnen ergens zo veel achter zoeken besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *