Een boekhouder komt langs in Utopia

Een boekhouder komt langs in Utopia

Al een tijdje gaat het niet zo lekker met de boekhouding van Utopia en daarom is vorige week besloten om hulp in te schakelen. Daarom komt er vandaag een boekhouder langs in Utopia. Samen met Chipp, Baldr, Linda en Mehmet zal hij de financiën onder de loep nemen. Nadat de expert welkom is geheten neemt het groepje plaats aan de keukentafel. De boekhouder vertelt dat hij met hen een aantal punten wil doornemen. Zo zullen ze het bijvoorbeeld hebben over het financiële proces. De bewoners kunnen daarbij aangeven hoe het nu gaat en waar ze graag naartoe zouden willen werken. Enthousiast gaat het groepje aan de slag. Er worden veel vragen gesteld en de boekhouder legt een hoop uit. Ook heeft hij tips waarmee de bewoners aan de slag kunnen gaan. Laten we hopen dat ze de financiën weer op orde kunnen krijgen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *