Romy en Billy ontvangen post van het thuisfront

Romy en Billy ontvangen post van het thuisfront

Ik heb post roept Romy blij door de loods als Beau haar de brieven van haar vrienden en familie komt brengen. Ook Billy heeft het een en ander ontvangen van het thuisfront en samen gaan de twee op de bank zitten om hun brieven te lezen. Al snel komt ook Cemal even kijken bij Romy, die enthousiast zit te lezen. Romy laat hem een stukje lezen dat gaat over haar en haar vriend. Lief hè, wat ze allemaal schrijft zegt ze met een glimlach van oor tot oor. De woorden in de brief doen ook Cemal zichtbaar goed en ook bij hem verschijnt er een grote lach op zijn gezicht. Van wat we mee hebben gekregen lijkt alles positief te zijn. Het is overduidelijk en goed begin voor de dag voor Romy en Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *