Chipp en Cemal vinden een cadeautje in hun schoen

Chipp en Cemal vinden een cadeautje in hun schoen

Gisteren hebben Cemal en Chipp hun schoen gezet en dat is bij Linda en Madilia niet onopgemerkt gebleven. Samen hebben de twee afgelopen avond Sinterklaas gespeeld en hebben de schoenen van de twee voorzien van cadeautjes. Deze ochtend komen beide heren erachter dat Sinterklaas langs is geweest in Utopia. Cemal wordt er door Billy op gewezen dat er wat in zijn schoen zit en enthousiast gaat hij kijken. Eerst leest hij de bijgevoegde brief en daarna opent hij zijn cadeautje. Blij haalt hij de kaarsenhouder uit de verpakking. Het is net een klein jongetje zo nog zegt Billy vertederd tegen Romy als ze het tafereeltje staat te bekijken. Niet veel later komt ook Chipp achter de verrassing. Hee! Pepernoten roept hij enthousiast als hij ziet dat zijn schoen gevuld is. Ook hij opent snel zijn cadeautje en is zichtbaar blij. Dankjewel Sinterklaasje roept hij, terwijl hij zijn schoencadeautje de lucht in houdt. De nieuwe dag begon voor deze twee bewoners in ieder geval goed! Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *