Heeft Johan Demi vol op haar mond gekust?!

Heeft Johan Demi vol op haar mond gekust?!

Als afgelopen avond Demi en Romy in het atelier aan het schilderen zijn, vertelt Demi dat Johan haar net op de mond gekust heeft. Oh hij gaf Beau ook een kus op de wang reageert Romy achteloos. Mij op mijn mond roept Demi uit. Romy en Senna kijken allebei verschrikt op en weten allebei voor een tijdje niets te zeggen. Senna twijfelt aan het verhaal maar Demi verzekert hem ervan dat het een kus op de mond was. Dat had ik ook gedaan zegt Senna met een grijns. Senna geeft nog een keer aan dat hij precies hetzelfde gedaan zou hebben. Demi gelooft hem niet. Ja als ik vrijgezel was vervolgd hij met een knipoog. Ik vond het wel een beetje gek laat Demi weten. Krijgt dit verhaal nog een staartje?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *