Oud Utopia bewoner Jeroen zorgt voor nog een openstaande factuur

Oud Utopia bewoner Jeroen zorgt voor nog een openstaande factuur

Linda wordt zo onderhand doodziek van alle facturen die blijven komen. Ze heeft een rekening van liefst 484 euro ontvangen afkomstig van de zangleraar van oud Utopia bewoner Jeroen. Enkele weken geleden ontvingen de bewoners ook al een factuur voor een gitaar die ook Jeroen had gekocht. Hij laat ons dus bijna met achthonderd euro aan rekeningen achter. Thanks mate zegt Linda cynisch. Jezusmina reageert Baldr. Dit voelt echt als een trap in de ballen. Ik word hier echt heel moedeloos van gaat hij met een zucht verder. Houdt het dan nooit op roept Fay, die ook op de bank zit. En stelt voor om de facturen lekker achter Jeroen aan te sturen maar zo werkt het helaas voor de bewoners niet. De avond eindigde dus met een flinke tegenvaller…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 11:53

    Zo goed houdeb ze de financien in de gaten.Je gaat toch Utopia niet eerder uit dan dat je al je rekeningen hebt betaald.Soms denk ik dat daar Sinterklaas het hele jaar kadotjes uitdeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *