De bewoners komen bijeen om over visie en de ideale versie van Utopia te praten

De bewoners komen bijeen om over visie en de ideale versie van Utopia te praten

Een tijdje geleden hebben Baldr en Cemal alle bewoners gevraagd naar hun missie en visie en ideale versie van Utopia. Afgelopen avond presenteren zij door middel van een powerpoint de uitkomsten hiervan. De antwoorden worden besproken en de bewoners hebben veelal hetzelfde antwoord gegeven. Samenwerken of samen dingen doen is heel veel genoemd laat Cemal weten. Dat vind ik heel mooi, we zitten met zijn allen op één lijn vervolgt hij. We kunnen het heel mooi verwoorden, nu moeten we het nog in de praktijk doen voegt Romy er fel aan toe. Er wordt geknikt en Johan vraagt zich af waar het misgaat als iedereen zo eensgezind is. Daar kan niemand echt antwoord op geven, Cemal oppert dat er een gezamenlijk doel moet komen. Nu zijn we met zijn allen bezig met een persoonlijk doel en dus heel erg met onszelf bezig voegt hij eraan toe. De groep is het erover eens dat er gezamenlijke doelstellingen moeten komen. Beetje bij beetje naar het ultieme doel werken om de bv gezond te maken. Nu willen we de bv gezond maken maar hebben niet echt een plan. We moeten kijken hoe iedereen stap voor stap zijn steentje kan bijdragen pleit Billy aan het einde van de bijeenkomst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *