Beau vindt het gedrag van Madilia en Linda niet fijn

Beau vindt het gedrag van Madilia en Linda niet fijn

Afgelopen avond kaart Beau bij Romy aan dat ze het zonnebrillengedoe van Linda en Madilia niet fijn vond. Een paar dagen geleden hadden de dames een zonnebril opgedaan omdat ze het gedrag van Johan erg plat vonden. Ik vind het erg jammer dat ze niet naar mij toe zijn gekomen om erover te praten laat Beau weten. Ik voel mij door het gedrag van Linda en Madilia in de rug gestoken. Romy denkt op haar beurt dat die actie meer betrekking had op Johan zelf dan op de weddenschap die Beau en Johan hadden om bij elkaar te slapen in de caravan. Beau haalt haar schouders op, ze denkt dat er meer aan de hand is tussen haar en Linda al weet ze niet wat. En refereert aan de problemen met de caravan die José van haar heeft overgekocht. Ze neemt zich voor snel met Linda en Madilia te gaan praten. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *