Linda en Madilia geven Billy het advies afstand te nemen van Johan

Linda en Madilia geven Billy het advies afstand te nemen van Johan

Linda en Madilia zitten samen bij de computers, de twee willen een zonnebril dragen omdat ze het gedrag van Johan niet meer aan kunnen zien. Terwijl Madilia de zonnebrillen uit de slaapkamer pakt, ziet Linda iets opvallends. Ze zetten de zonnebrillen op en kijken de loods in. Ik denk dat we even met iemand moeten praten fluistert Linda. De twee zien dat Billy het moeilijk heeft en dat ze aan het huilen is. Billy, kom je even praten schreeuwt Madilia. De drie dames lopen vervolgens naar de slaapkamer van Billy en voeren daar het gesprek verder. We willen met je praten over Johan zegt Madilia. De dames vinden dat er gebruik wordt gemaakt van Billy en ze proberen haar te helpen. Je moet afstand gaan nemen Bill, het is niet goed voor je benadrukt Linda. Uiteindelijk komt Billy tot de conclusie om te luisteren naar het advies van de dames. Maar zal ze dat ook echt doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *