Billy vindt dat Johan haar vriendschap niet verdient

Billy vindt dat Johan haar vriendschap niet verdient

Een nieuwe dag is begonnen en deze begon voor Beau en Romy met zorgen. De twee maken zich namelijk zorgen over Billy en willen haar daarom even spreken.

Ben je oké Billy vraagt Romy aan haar. Billy antwoordt dat er niks aan de hand is. Het is niet iets met jullie, dus vraag er maar niet naar voegt ze eraan toe. En geeft aan dat ze het niet leuk vindt hoe Johan tegen haar doet. Ik heb het idee dat Johan alles leuk vindt dat mij pijn doet of kwetst. Daarnaast lijkt hij spelletjes te spelen met mij en daar ben ik niet meer van gediend. Hij kan tegen iedere vrouw lief doen, behalve tegen mij gaat ze verder. Hij verdient mijn vriendschap niet benadrukt ze terwijl de tranen over haar wang rollen. Romy en Billy hebben het idee dat Billy alles voor hem over heeft maar dat ze stank voor dank krijgt. Billy zegt dat Johan iedere keer heel even aardig voor haar kan zijn en dat alles daarna weer van voor af aan begint. Ik trap er steeds weer in maar ik ben 35, ik zou beter moeten weten zegt ze terwijl ze de tranen van haar wangen veegt. Kunnen we vandaag weer een hoop drama verwachten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Leny at 18:01

    Begrijp me goed, ik ben geen fan van Billy.
    Maar Johans “grap” met die doodskist (gisteravond op tv) vond ik ronduit onthutsend en smakeloos.
    Vergeet en negeer hem Billy, hij is je tranen niet waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *