Mehmet en Demi hadden een gezellige avond

Mehmet en Demi hadden een gezellige avond

Demi en Mehmet hebben elkaar afgelopen avond veel te vertellen. De avond begon met een massage van Mehmet en eindigt met een wandeling over het Utopia terrein waarbij Mehmet Demi netjes thuisbrengt. Je ouders zijn toch niet thuis hè vraagt hij nog voor de zekerheid. Nee, maar m’n zusje wel grapt Demi terug. Onder begeleiding van Johan, die natuurlijk maar al te graag wil dat er iets tussen de twee opbloeit, lopen ze naar het kasteel. Dankjewel voor het afspraakje met Demi. Ik heb haar veilig thuisgebracht, dus welterusten zegt Mehmet tegen Fay zodra ze aan zijn gekomen. Fay bedankt hem voor het veilig thuisbrengen van haar zusje. Blijf je niet slapen vraagt Fay. Dit vindt Mehmet nog iets te snel en hij slaat dan ook netjes het aanbod af. Slaap lekker, ik kom je morgen ook wel weer ophalen sluit Mehmet af en samen met Johan loopt hij naar de rookplaats.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *