Gaan Johan en Beau bij elkaar slapen?

Gaan Johan en Beau bij elkaar slapen?

Afgelopen avond zaten Beau en Johan flink met elkaar te flirten op de bank. De lieve woorden vliegen in het rond en ook de knuffels zijn niet meer te tellen. Dit is bij Chipp ook opgevallen en laat weten dat hij de twee wel voor zich ziet als een stelletje. Jullie passen echt bij elkaar benadrukt hij met een grijns. Johan ziet het op zijn beurt wel voor zich en strooit met complimentjes richting Beau. Chipp komt daarna op het idee om een couplegoal polaroid van Beau en Johan online te zetten.  Als we 45 foto’s verkopen dan slapen jullie deze week bij elkaar voegt hij er enthousiast aan toe. Beau en Johan denken dat het zo’n vaart niet zal lopen en stemmen in met het plan van Chipp. Chipp, Beau en Johan zullen nauwlettend in de gaten houden of er polaroids worden verkocht. Bij drie foto’s gaat Chipp al helemaal uit zijn dak. Na een uurtje zijn er 48 polaroids verkocht. Steeds meer bewoners komen erbij staan en iedereen gilt het uit. Fantastisch, Beau en Johan gaan echt samen slapen gilt Chipp uit. Zal het echt gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *