Romy wil een nieuwe structuur in Utopia

Romy wil een nieuwe structuur in Utopia

Romy is sinds het voorstel van Chipp om Utopia bv te splitsen een andere structuur aan het bedenken. Ze heeft dit al met meerdere mensen besproken en een paar bewoners zien het idee wel zitten. Vooral Cemal, Beau en Linda hebben serieuze interesse getoond in het plan en daarom wil Romy graag zo snel mogelijk met dit groepje gaan zitten om het een en ander te bespreken. We moeten echt van koers gaan veranderen, op deze manier kan het niet meer laat Romy serieus weten.  Ze wil weer terug naar de basis en meer gelijkheid in de groep. Alleen het gedoe met José vind ik al heel erg, we zijn zo op onszelf gericht dat we bijna niet meer voor elkaar zorgen voegt ze eraan toe. Billy, Beau en Senna, die bij elkaar in het cordwood zitten zijn het eens met Romy. Zal dit dan wel de nieuwe structuur worden waar elke bewoner zich in kan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *