Madilia en Linda hebben een test voor nieuweling Mehmet

Madilia en Linda hebben een test voor nieuweling Mehmet

Mehmet is de nieuwste bewoner van Utopia en hij slaapt bij Linda en Madilia op de vide. Daarom hebben de twee dames het idee om de vide af te zetten met lint. Het is de bedoeling dat Mehmet een checklist afgaat en indien hij alles met een ja beantwoordt, krijgt hij toegang tot de vide. Voorbeelden hiervan zijn bed opmaken, niet snurken, complimenten geven aan de dames van de vide en zo gaat het lijstje nog wel even door. Linda en Madilia hebben er de grootste lol in en zijn benieuwd hoe Mehmet zal reageren. Mehmet vindt het wel een grappige test en doet vrolijk mee. Hij vult alles netjes in en het drietal bespreekt de antwoorden uitvoerig. Het is hakken over de sloot, dus je bent bij deze toegelaten tot de vide, voor nu. Maandag doen we nog een test en dan beslissen we of je officieel bent toegelaten zegt Linda streng. De twee gillen hard dat Mehmet welkom is en de nieuweling scheurt vrolijk het lint weg. Zal hij maandag ook slagen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *