Linda en Madilia vinden dat José haar zin probeert door te drukken

Linda en Madilia vinden dat José haar zin probeert door te drukken

De bewoners hebben afgelopen avond een spoed centraal gehad rondom de caravan die Beau aan José wil verkopen. Linda was het hier totaal niet mee eens en heeft dat haar eerder laten weten. Madilia lijkt het ook niet helemaal eens te zijn met het feit dat Beau haar fooiengeld aan José wil lenen zodat ze de caravan kan betalen. De twee besluit dit afgelopen avond nog eens te bespreken. Ik vind het een hele lieve vrouw en ik gun haar van harte een plekje. Maar wat er niet is is er niet laat Madilia geërgerd weten.  Iedereen in de loods dealt met wat hij heeft maar José niet voegt ze eraan toe. Ik vraag me af of het een kwestie is van niet snappen of niet willen snappen. Maar meer ik wil dit en het gaat gebeuren, linksom of rechtsom voegt Linda er fel aan toe. De twee vinden ook dat José overal en altijd haar zin probeert door te drukken. Zelfs met het geld van wie ze gisteren nog iets heel lelijks zei gaat Linda verder terwijl ze haar wenkbrauwen optrekt. Over Beau zijn de dames ook niet erg te spreken. Ze vinden dat ze teveel showt met haar goedheid door het geld aan José te lenen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 15:10

    Het is ook nooit goed voor deze dames.

    Ze zijn zelf anders, ook wat betreft de” goedheid” van Beau. Niet erg, maar laat Beau ook zijn wie ze is hier in. Er is zoveel commentaar op iedereen!
    Je zou er later een trauma van over houden, zoveel afkeuring en geroddel als er over je heen komt vaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *