De bewoners houden een spoed centraal over de slaapplek van José

De bewoners houden een spoed centraal over de slaapplek van José

Afgelopen avond hebben de bewoners nog een centraal gehad. Niet zomaar een centraal, een spoed centraal rondom de caravan die Beau aan José wil verkopen.

Nadat Beau door Baldr en Linda op het matje geroepen is heeft Beau nog met José besproken hoe ze het financieel gaan aanpakken. Als de twee eruit zijn, besluit Beau de groep bij elkaar te roepen. Ze legt aan de groep uit dat José een plekje voor haarzelf nodig heeft en ze daarom de caravan aan haar wil verkopen. Hiervoor moet wel 250 euro betaald worden, iets wat José op dit moment niet heeft. Daarom legt Beau iets voor aan de groep, het geld van Bas wat voor het stro huis opzij is gelegd, zal uitgeleend worden aan José. Dit geld zal voor het eind van het jaar weer terugverdiend moeten zijn door José.

Chipp is kritisch en deelt Linda haar mening over het feit dat er in plaats van geld van buitenaf, nu geld verschoven wordt van bewoner naar bewoner. Daarbij is de regel om niet aan het zakgeld te komen. Fay is het er niet helemaal mee eens en begrijpt niet waarom er moeilijk wordt gedaan. Laten we gewoon José de caravan gunnen zegt ze tegen de groep. Baldr, Linda en Chipp blijven tegen het plan. Beau is duidelijk klaar met de kritiek en plotseling staat ze op en loopt ze naar haar caravan. Ze besluit haar eigen fooiengeld aan José uit te lenen, zodat het niet uit de bv komt. Om het duidelijk te maken pakt ze het geld uit haar caravan en legt ze het op tafel. José bedankt Beau voor deze genereuze gift. Chipp loopt geïrriteerd weg door deze actie. Ook Baldr en Linda laten duidelijk merken dat ze hier niet van gediend zijn. Beau en José kijken verbaasd toe, de twee dachten dat het juist zo goed opgelost zou zijn. Maar het gaat Baldr, Linda en Chipp vooral om de manier waarop het besloten wordt. Het wordt hoe dan ook doorgedrukt, daar ben ik klaar mee zegt Linda boos. Niet lang daarna eindigt het spoed centraal waarin duidelijk werd dat José wel haar eigen slaapplek heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Rina at 15:37

    Ik snap niet waar ze zich druk om maken, Billie krijgt een riante slaapplaats van haar ex , Cemal en Romy krijgen een caravan een ex Utopiaan waarom misgunnen ze josé dan die slaapplek.
    Blij dat Beau het gewoon doordrukt.

  2. Else at 14:57

    Inderdaad: laat ze elkaar wat gunnen! Linda wil persé haar zin doordrijven, dat staat lijnrecht tegenover haar opmerking: het wordt doorgedrukt.
    Het is goed zo, klaar! Jammer dat het zo moet gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *