Baldr en Linda spreken Beau aan over de verkoop van de caravan

Baldr en Linda spreken Beau aan over de verkoop van de caravan

Nadat Baldr en Linda hebben besproken dat ze het niet eens zijn met de beslissing van Beau rondom de caravan besluiten de twee het gesprek met haar aan te gaan. Wij voelen ons in de hoek gedrukt begint Baldr. En merkt op dat niemand zijn zakgeld mag uitgeven en het bij dit plan wel gebeurt. Een deel van het zakgeld mag gebruikt worden voor investeringen maar bij José is dit deel niet genoeg voor de caravan voegt Linda eraan toe. De caravan zou eerst ook gekocht worden door iemand van buitenaf maar bij dit nieuwe plan zou het geld van José naar Beau verschoven worden, wat dus eigenlijk betekent dat het vanuit de bv betaald wordt. Beau legt uit dat zij het wel voor wil schieten, ze heeft nog wat geld namelijk. Hier kunnen Baldr en Linda niets over zeggen, het is immers Beau haar geld maar het is duidelijk dat de twee het er niet mee eens zijn. Linda legt daarna uit dat andere bewoners ook de caravan zouden willen maar dit eerder nooit mocht. Daarom is het oneerlijk dat José deze kans wel krijgt. Baldr laat aan Beau weten dat dit niet de juiste manier is om dingen te beslissen. Dit begrijpt Beau helemaal. Echter lijkt het er niet op dat deze actie terug word gedraaid.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *