Beau verkoopt haar caravan aan José

Beau verkoopt haar caravan aan José

De afgelopen weken is er een hoop te doen geweest om de slaapplek van José. De discussie is gisteren tot een hoogtepunt gekomen, toen José al het gezeur niet meer aankon en flink tekeer ging tegen haar mede bewoners. Om haar een hart onder de riem te steken hebben Beau en Romy iets bedacht. De twee zoeken José op en nemen haar mee naar de caravan. Beau vertelt vervolgens aan José dat ze hebben nagedacht over een slaapplek voor haar en al snel wordt duidelijk wat ze van plan zijn. Wil jij mijn caravan kopen vraagt Beau enthousiast aan José. José reageert heel enthousiast en zegt dat ze dat maar al te graag wil doen. Het drietal gaat naar binnen in de caravan om de nieuwe slaapplek van José te bekijken. José laat duidelijk weten dat ze erg blij is met deze oplossing en geeft haar twee mede bewoners een dikke knuffel. Al snel gaat het trio richting de rest van de groep om iedereen in te lichten over de nieuwe oplossing.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *