Wat vindt Mehmet van zijn mede bewoners?

Wat vindt Mehmet van zijn mede bewoners?

Samen met Madilia wandelt nieuwste bewoner Mehmet naar buiten. De twee gaan bij Baas Beach zitten om elkaar beter te leren kennen. Na een korte voorstelronde vraagt Madilia wat hij van de rest van de bewoners vindt. Veel bewoners vroegen al aan hem of hij het spannend vindt, maar Mehmet geeft aan niet snel onder de indruk te zijn. Hij wil in zijn eerste dagen als bewoner rustig iedereen leren kennen. Uiteraard heeft hij, net als ieder ander mens, zijn vooroordelen over de bewoners maar wil iedereen een eerlijke kans geven. Van ervaring word je wijzer zegt hij aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *