Fay biedt haar excuses aan, ze geeft toe dingen groter te maken dan dat ze zijn

Fay biedt haar excuses aan, ze geeft toe dingen groter te maken dan dat ze zijn

Chipp en Fay hebben vandaag weer een ruzie gehad en in de middag besluiten de twee het goed te maken. Chipp en Fay geven elkaar een dikke knuffel en Fay biedt haar excuses aan. Ze geeft toe dat ze sommige dingen inderdaad groter maakt dan ze zijn. Ik word boos op jou dat het niet zo is maar het is wel zo voegt ze er met een snik aan toe. De tranen rollen al snel over haar wangen en Chipp laat haar weten dat alles weer goed is.  Zolang je het zelf maar doorhebt stelt hij haar gerust. Je gaat te veel met Romy om grapt hij vervolgens. De strijdbijl is begraven en de twee lopen hand en hand weer de loods in. Nu maar hopen dat het lang goed blijft tussen hen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *