Chipp wordt helemaal gek door het gezeik met Fay

Chipp wordt helemaal gek door het gezeik met Fay

De broer van Demi en Fay is vandaag jarig. Chipp heeft de tweeling hier netjes mee gefeliciteerd máár niet in de juiste volgorde. Het zit Fay dwars dat hij Demi eerder heeft gefeliciteerd dan haarzelf. Chipp vindt dit op zijn beurt maar onzin en de twee gaan geïrriteerd uit elkaar. Ben je boos vraagt Fay wat later aan Chipp. Ik word gewoon moe van dat gezeik elke keer antwoordt Chipp. En begrijpt niet dat Fay er zo’n probleem van maakt dat hij haar net iets later feliciteerde. Nou het spijt me gaat Fay op sarcastische toon verder.  Maar dit is niet genoeg voor Chipp. Hij wil dat Fay begrijpt dat ze niet van alles zo’n groot ding moet maken. Fay blijft stil en vecht tegen haar tranen. Ik kan gewoon niks zeggen en dan denk ik gewoon dan ben ik er klaar mee gaat Chipp verder. Ik word helemaal gek van dit gezeik roep hij vervolgens als het stil blijft. Fay staart voor zich uit, met de tranen in haar ogen. En Chipp heeft geen zin om haar te troosten en loopt weg, waarna Fay in huilen uitbarst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *