Demi staat achter Fay en geeft haar advies rondom het gedoe met Chipp

Demi staat achter Fay en geeft haar advies rondom het gedoe met Chipp

Fay blijft huilend achter als Chipp boos wegloopt na hun ruzie. Gelukkig is Demi er om haar te troosten. Ik kan gewoon niks goed doen zegt Fay snikkend. Met tranen in haar ogen vertelt ze aan haar wat er is gebeurd en wat Chipp allemaal heeft gezegd. Zegt hij dat roept Demi geschrokken uit als Fay vertelt dat Chipp zei dat hij zich afvraagt waar hij mee bezig is. Dat zou je eens tegen hem moeten zeggen voegt ze eraan toe. En laat weten dat ze achter Fay staat en vindt dat Chipp niet zo tegen haar moet doen. Je moet zeggen dat hij normaal moet doen en anders hoeft het niet meer adviseert ze haar. Niemand praat zo tegen jou benadrukt ze. Fay gaat niet in op het advies van Demi maar is het wel met haar eens dat Chipp niet zo had moeten doen. Maar waar doe ik moeilijk over gaat ze snikkend verder. Demi denkt op haar beurt dat ze misschien moet accepteren dat Chipp zo is, doelend op het feit dat hij haar later feliciteerde. Fay is het hier mee eens en baalt vooral dat ze van een mug een olifant heeft gemaakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *