René denkt dat het allemaal goed komt met José

René denkt dat het allemaal goed komt met José

Nadat Beau en Cemal naar René toe zijn gegaan met een verrassing, vragen ze hem na afloop ook hoe het tussen hem en José gaat. Goed antwoordt René. We hebben toch allemaal wel eens wat voegt hij eraan toe. José heeft afgelopen nacht gewoon bij René in het atelier geslapen. Volgens hem hebben ze zelfs tot diep in de nacht liggen keten. En denkt dat ze gewoon in een flinke dip zit. Daarom is ze de laatste tijd zo emotioneel. Aanstaande zaterdag krijgt ze haar familie op bezoek, dit zal haar goed doen denken ze. René benadrukt aan het eind van gesprek nogmaals dat het helemaal goed zit tussen de twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *