Linda, Beau en Cemal organiseren een verwendag voor René

Linda, Beau en Cemal organiseren een verwendag voor René

Het zijn heftige weken geweest voor René in Utopia. Dit kwam allemaal door het gedoe rondom de financiën en daar bovenop had hij ook nog ruzies met Chipp hem zwaar. Linda, Beau en Cemal vinden het dan ook hoog tijd om René eens even helemaal tot rust te laten komen. Ze hebben speciaal voor hem een dag georganiseerd.  Zal ik rond 13:00 uur tegen René zeggen dat hij een verwendag krijgt vraagt Linda aan Cemal en Beau wanneer ze de gym verlaten. Het tweetal knikt instemmend en bespreken wat hem allemaal wachten staat. Een gezichtsbehandeling van Madilia en van jou een massage zegt Cemal. Samen gaan ze op zoek naar René om hem te verrassen. Het groepje komt René in het oude atelier van Billy tegen, waar hij toen nog lag te slapen. Heb je om 13:00 uur iets te doen bvraagt Beau met een glimlach. René heeft niets gepland. En de opsomming van activiteiten die op de planning staan lijken hem wel te bevallen. Een beetje beduusd van de spontane actie gaat René akkoord met het voorstel. Natuurlijk vind ik dat leuk zegt hij. Wanneer hij vraagt van wie dit idee kwam, steekt Cemal wat verlegen zijn hand op. Het levert hem een dikke knuffel op. Er staat René een relaxte dag te wachten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *