Billy en Senna bespreken welke bewoners kans hebben genomineerd te worden

Billy en Senna bespreken welke bewoners kans hebben genomineerd te worden

De stemronde komt er weer aan en dat betekend dat de bewoners er steeds meer over gaan praten. Billy en Senna zitten samen op de bank als Billy benoemt dat Johan volgens haar een kanshebber is om genomineerd te worden Ook weet Billy niet zeker of Johan het nog zo naar zijn zin heeft in Utopia. Senna is het eens met Billy.  Zou je het erg vinden als hij gaat vraagt Billy aan hem. Senna antwoordt dat dit inderdaad het geval is. Niet zo erg als Jacco maar ik zou het niet leuk vinden voegt hij eraan toe. Billy begrijpt dit omdat Senna en Johan het goed met elkaar kunnen vinden. Ik zou het van een paar mensen maar erg vinden als ze naar huis gaan voegt Romy eraan toe die langs loopt. Welke mensen dit zijn, dat houdt ze liever voor zich. Billy en Senna denken op hun beurt dat naast Johan ook René en José kanshebbers zijn om genomineerd te worden. Of de twee gelijk hebben, dat duurt nog even…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *