Hoe gaat het met José na haar emotionele dag van gisteren?

Hoe gaat het met José na haar emotionele dag van gisteren?

Gisteren was er nogal wat gedoe over de slaapplek van José. Ze ontplofte van woede na de zoveelste discussie. Niet veel later was ze erg emotioneel en het zit haar erg dwars dat ze geen eigen vaste slaapplek heeft. Volgens José wordt ze van hot naar her gestuurd en dit is ze meer dan zat. Ook het gebrek aan slaap zorgde ervoor dat José erg prikkelbaar was en veel moest huilen. Vannacht werd ze wakker in het atelier en besloot maar richting de computers te gaan. Rond 03:45 ging ze weer terug naar bed en een paar uur later stond ze op om aan de nieuwe dag te beginnen. Als Beau vraagt hoe ze heeft geslapen antwoordt José dat ze slecht heeft geslapen. Ik kan hier gewoon niet slapen zucht ze. Maar ik voel me wel beter vandaag, ik ben iet chagrijnig voegt ze eraan toe. Beau is benieuwd hoe het komt dat José zo slecht slaapt. Volgens José komt dit doordat ze ligt te malen. En als je eenmaal niet kan slapen blijf je in dat patroon vastzitten voegt ze eraan toe. Beau biedt aan dat als ze vanmiddag erg moe is, ze in de caravan mag slapen. Misschien doe ik dat wel sluit José het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Bep at 12:08

    Ach laat José in de caravan slapen voortaan .
    Heeft ze toch recht op ze verdiend genoeg voor de bv.
    En gezien haar leeftyd ..
    Moet kunnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *