José ontploft van woede door discussie over haar slaapplek

José ontploft van woede door discussie over haar slaapplek

Een nieuwe dag is weer aangebroken in Utopia. En deze is chaotisch van start gegaan. José is namelijk ontploft.

De afgelopen weken is er veel te doen geweest over waar José zou moeten slapen. Volgens haar heeft ze vorige week met Romy en Beau overlegd dat ze in de voormalige secret box kan liggen. Echter lijkt hier deze morgen toch weer discussie over te ontstaan. Volgens Beau is het prima dat ze daar ligt maar moet ze wel een andere plek zoeken wanneer er B&B gasten komen logeren. Dit valt verkeerd bij José, die haar woede niet langer kan inhouden. Ze ontploft tegenover Beau, Billy en Romy. Ik ben niet degene die de hele tijd moet oprotten schreeuwt ze emotioneel tegen hen. Wanneer Romy zegt dat ze vindt dat José nogal heftig reageert wordt ze nog bozer. Ik slaap niet meer, verdomme roept ze boos uit. Het drietal vindt echter nog steeds dat José veel te heftig reageert. Eerlijk gezegd vind ik dit nogal ondankbaar José laat Romy tegen haar weten. Deze opmerking maakt het allemaal nog erger. Ondankbaar?! schreeuwt José naar haar mede bewoners. Hou alsjeblieft je mond gaat ze verder, waarna ze woest wegstormt. Romy, Beau en Billy blijven wat verbaasd achter. Ik ga hier geen energie meer in steken besluit Romy rustig. Maar wordt ongetwijfeld vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 14:22

    Het is toch logisch dat José niet steeds plaats wil maken als er gasten komen!? Ze heeft net als de anderen een vaste slaapplek nodig en verdiend! Laat Billy dan plaats maken, haar plaats afstaan!

    En moet José nog dankbaar zijn ook van Romy!? Geen wonder dat José ontploft!
    Waarom begrijpen die meiden haar niet! Is wel het g3emakkelijst voor henzelf!

  2. Ria at 09:37

    Billy is zeker met een hele grote zak geld binnengekomen.Ze is in zoveel dingen bevoorrecht.,walgelijk zo zij zich gedraagt.Ik hoop echt dat jullie eens gaan ingrijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *